De TRAITEUR voor de eindejaarsfeesten staat op de pagina EVENTS.
img

Events

  • Ma: 12u - 14u
  • Di: 12u -14u
  • Woe: Gesloten
  • Do: Gesloten
  • Vr: 12u - 14u • 19u - 21u
  • Za: 12u - 14u • 19u - 21u
  • Zo: 12u - 14u

Traiteur - Afhaal Eindejaar 24/12/2023 - 31/12/2023

Traiteur - Afhaal Eindejaar 24/12/2023  -  31/12/2023

24 december 2023

U kan tijdens de feestdagen bij ons terecht voor traiteur-afhaal menu met passende wijnen.

Voor traiteur-afhaal minstens 1 week op voorhand bestellen, liefst nog vroeger!
Bestellen kan enkel via e-mail info@ovignes.be of via de contact pagina op onze website www.ovignes.be of
telefonisch indien het via e-mail niet kan of niet lukt. Wij vragen bij bevestiging van uw bestelling een voorschot
van € 20,00 per persoon, te storten op rekeningnummer BE74 3850 5541 0507. Dank u wel daarvoor!
Al de gerechten kunnen in de oven afgewerkt worden. De sauzen in de microgolfoven of in een pot op de kookplaat.
Voor kroketten of frieten heeft u de friteuse nodig. U krijgt een A4 blad met alle info over de gaar tijden van de gerechten.
Bij bevestiging van de bestelling krijgt u het uur van afhaal.

 

PRETTIGE FEESTDAGEN!


 

TRAITEUR - AFHAAL EINDEJAARSMENU

24/12/2023 - 31/12/2023


HAPJES


TARTAAR VAN ROODBAARS | mierikswortel | radijs | zure room | citroen
GEROOKTE PALING | frisse taboulé | granaatappel | komkommer | munt | dille
RUNDSTARTAAR | sjalot | bieslook | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
HAZENPASTEI | ajuinconfituur | toast van notenbrood | walnoten | rode koolscheuten


VOORGERECHTEN


ZALM ceviche | olijfolie | limoen | venkel | rode chili | guacamole | sesam
TONIJN sashimi | unagisaus | lente-ui | sesam | bonitovlokken | bladpeterselie
KABELJAUWHAAS | wittewijnsaus | grijze garnalen | prei | wortel | courgette
BLAUWE LENG | kreeft | bisque van grijze garnalen | paprika | wortel | courgette


HOOFDGERECHTEN


GRIET | kalfsjus | shiitaké | bladspinazie | paarse wortel | knolselderpuree
FAZANT ‘Fine Champagne’ | boschampignons | Pata Negra | crème van knolselder
HERTENHAAS | wildjus | boschampignons | peer | wortel | witloof | knolselder


NAGERECHTEN


AMANDELPRALINÉ | namelaka witte chocolade | noten en vanille crèmeux | krokant
VANILLE CRÉMEUX | macaron | krokante feuilletine | gelei en crumble van framboos
APPEL IN 3D | karamelmousse | frisse appel stukjes | chocoladebiscuit | crumble van speculoos

 


MENU 3 gangen zonder hapjes € 44,00
MENU 3 gangen met hapjes € 55,00
MENU 4 gangen (2 voorgerechten) zonder hapjes € 54,00
MENU 4 gangen (2 voorgerechten) met hapjes € 65,00


HOOFDGERECHT MET AARDAPPELKROKETTEN OF GRATIN AARDAPPELEN
OF ITALIAANSE GNOCCHI (pasta knoedel)
 

PASSENDE WIJNEN WIT van € 14,00 tot € 19,00 per fles
PASSENDE WIJNEN ROOD van € 14,00 tot € 19,00 per fles
WIJNEN AAN ONZE WIJNKAART < € 50,00 prijs delen door 2
                                                       > € 50,00 prijs delen door 1,6

 

 

Traiteur - Afhaal Eindejaar 24/12/2023  -  31/12/2023

24 december 2023